121554725_341661507283978_36276414721233

Hai să ne cunoaștem!

Tipul evenimentului:
14:30

Mulțumesc! Abia aștept să ne cunoaștem!

Testimoniale

Larisa

Stanca

Îl recomand pe Alex cu toată încrederea, e un om ambițios și muncitor, iar asta se reflectă în tot ceea ce face. Energia lui e molipsitoare, veți simti prezența unui prieten și mai apoi a unui fotograf, iar ziua voastră va fi documentată în cel mai frumos mod.

Alexandra Merlescu

Recomand pe Alex 100%. Pe langa profesionalitatea de care a dat dovada este o persoana super prietenoasa, amabila si distractiva. Suntem foarte multumiti cu rezultatul pozelor. Multumim!!!

Cosmina
Tescan

Alex a reusit sa surprinda in poze cele mai importante momente din ziua noastra speciala. Ii place ceea ce face, iar asta reiese 100% in munca pe care o depune. Il recomand cu tot dragul. Keep up the good work!

Florin
Dobre

Un fotograf exact cum ne-am dorit! Prietenos, implicat, profesionist, zambitor si mai mult decat in termen cu livrarea fotografiilor prelucrate! Recomand fara dar si poate!

Alin
Dobre

Alex esti un om profesionist, cu o imaginatie de neegalat si atat de pozitiv si energic, incat esti MOLIPSITOR. Amintirile pe care ni le-a creat sunt absolut incredibile!!! Muuultuuumiiim!🥳🌞🥂

Feedback-ul

tău

Thanks for submitting!